Lucas Intertrade

LEPICOL I KONSTIPACIJA - KLINIČKA STUDIJA

Studija: UČINCI SINBIOTIKA LEPICOL KOD ODRASLIH OSOBA S KRONIČNIM, FUNKCIONALNIM ZATVOROM. Randomizirana, dvostruko slijepa placebom kontrolirana klinička studija. CILJ: Procjeniti učinak Lepicola kod ispitanika s funkcionalnim zatvorom. ..................... ZAKLJUČAK: Lepicol brzo djeluje u povećanju broja stolica, smanjuje simptome zatvora, pruža bolju kvalitetu života, te smanjuje upotrebu laksativa. OVA STUDIJA POKAZUJE DA JE LEPICOL SIGURAN I UČINKOVIT IZBOR U RJEŠAVANJU  KRONIČNOG, FUNKCIONALNOG ZATVORA.

Više

PROLJETNO ČIŠĆENJE ORGANIZMA

 Nakon duge zime, kada u našoj prehrani nedostaje svježe voće i povrće, mogu se pojaviti neugodni simptomi poput kroničnog umora, glavobolje, depresije i pada imuniteta. Iskoristite proljeće da napunite organizam vitaminima i mineralima, očistite ga od toksina i pripremite se za slijedeću godinu. Iako detoksikaciju organizma možete napraviti u bilo koje godišnje doba, proljeće je najbolje vrijeme za to. U prirodi proljeće je vrijeme buđenja, obnavljanja i rasta. Ritam našeg tijela povezan je sa ritmom prirode.

Više

Mjesec i zdravlje

Iako se Mjesecu najčešće divimo kao uresu noćnog neba, taj vjerni Zemljin pratilac znatno je više od toga. Promatranjem njegovih mijena opazit ćemo kako se uvijek iznova prividno rađa i raste, a zatim se postupno smanjuje i iščezava.

Više

PREHRANA ZA VRUĆE DANE

Koja je hrana najbolja za ljeto? Možemo li učiniti nešto da se ljeti osjećamo bolje i lakše podnosimo vrućine?

Više

Bijeli šećer - zašto ga ne koristiti

Tisućama je godina med te svježe ili suho voće zadovoljavalo čovjekovu želju za slatkim. Te prirodne namirnice ne samo da sadržavaju šećere, već i minerale, vitamine, enzime, organske kiseline, proteine, vodu, itd. No danas je rafinirani i kristalizirani šećer zamijenio prirodne izvore šećera.

Više

ZDRAVLJE JE U KORI

JESTI KORU OD VOĆA I POVRĆA - DA ILI NE? Voće i povrće je poznato po obilnoj količini vitamina,minerala i drugih hranjivih tvari prijeko potrebnih za pravilno funkcioniranje ljudskog organizma.

Više

VODA

Razvijte naviku da pijete litru i pol tekućine na dan, a voda neka vam bude dostupna, uvijek pri ruci na radnome mjestu, u školi, na putu, tijekom rekreacije.  

Više

Copyright 2011Lucas Intertrade d.o.o.

Site mapIzrada web stranica Virtus Dizajn