Lucas Intertrade

O nama

Lucas Intertrade

Tvrtka Lucas Intertrade d.o.o. registrirana je 1997. sa sjedištem u Zagrebu, Ilica 89.

Više od 10 godina smo našu aktivnost usmjerili na dijetetske proizvode, dodatke prehrani, novu hranu. Naš cilj je u ponudi imati isključivo visoko kvalitetne proizvode koji odgovoraju najvišim standardima.

Lucas Intertrade je eksluzivni zastupnik za srednju i istočnu Europu proizvoda: “NONI Lucas”, “Noni de Tahiti” i “Aloe Vera” soka, sinbiotika “Lepicol” i “Coral Complex 3”.

U suradnji sa partnerima i proizvođačima u inozemstvu dogovaramo zajedničku strategiju sa  ciljem: visoka kvaliteta proizvoda, zadovoljni korisnik proizvoda na prvom mjestu, prikupljanje povratnih informacija od kupaca, te praćenje znanstvenih istraživanja i u skladu sa njima poboljšanje kvalitete.

Naša misija je omogućiti svakom od Vas da dođe do visoko kvalitetnog proizvoda i usluge. Lucas je tvrtka koja je orijentirana prema potrebama klijenata, što ste u našem slučaju upravo Vi, kupac i korisnik naših proizvoda. Neprestano smo u kontaktu sa Vama i osluškujemo Vaše potrebe.

Istovremeno na svjetskom tržištu pronalazimo proizvode koji će zadovoljiti i omogućiti što kvalitetniji način nadopune prehrani, koja će biti podrška općem dobrom zdravlju.

Svim našim korisnicima zahvaljujemo na iskazanom povjerenju, Vaš uspjeh je i naš uspjeh!


Naši partneri

Proizvođači:
Sonnenmacht GmbH – Deutchland
Probiotics International Ltd/ brand Lepicol – United Kingdom
Coral LLC – USA


Distributeri:
Oktal Pharma d.o.o – Hrvatska / BiH / Srbija
Ars Pharmae d.o.o. – Slovenija
Pharmacy House – Crna Gora

Copyright 2011Lucas Intertrade d.o.o.

Site mapIzrada web stranica Virtus Dizajn