Lucas Intertrade

Opći uvjeti poslovanja

Korištenje
Sadržaji objavljeni na Internet stanicama Lucas Intertrade d.o.o. (www.lucas-int.hr), mogu se koristiti samo za osobnu upotrebu i u nekomercijalne svrhe, bez naknade za korištenje. Korištenjem Internet trgovine Lucas Intertrdade d.o.o. obvezujete se poštivati navedene uvjete i pravila.


Sve informacije i sadržaji na Internet stanicama Lucas Intertrade d.o.o, kao i o proizvodima (njihovoj namjeni i sastojcima), služe u informativne i edukativne svrhe. Sve sadržaje i informacije koristite na vlastitu odgovornost, oni nisu zamjena za stručan liječnički, ljekarnički ili nutricionistički savjet.


Internetske stranice Lucas Interetrade d.o.o. sadrže tekstove, informacije sa drugih stranica (to je jasno navedeno). Stavovi objavljeni u člancima pojedinih autora nisu nužno i stavovi Lucas Intertrade d.o.o., tako da Lucas Intertrade d.o.o. ne snosi odgovornost za bilo kakvu eventualnu štetu nastalu drugom korisniku/klijentu ili bilo kojoj trećoj strani.


Lucas Intertrade d.o.o.  ne odgovara za istinitost i ispravnost podataka objavljenih u tekstovima. Korištenje sadržaja je dozvoljeno za osobnu i nekomercijalnu upotrebu, uz obavezno navođenje izvora i autora. Nije dozvoljeno preuzimanje niti jednog dijela sadržaja bez prethodne suglasnosti.


Lucas Intetrade d.o.o. nije odgovorna za nemogućnost pristupa ili nefunkcionalnost internet stranica (privremno i/ili nekompletno), za eventualnu netočnost podataka, niti za eventualnu štetu nastalu zbog upotrebe nepotpunih ili netočnih informacija. Lucas Intertrade d.o.o., a niti bilo koja druga pravna ili fizička osoba, koja je sudjelovala u nastanku i izradi ovih internet stranica, nije odgovorna ni za kakvu štetu koja bi mogla proizaći iz pristupa informacijama, upotrebe ili nemogućnosti upotrebe informacija na internet stranicama ili bilo kakve pogreške ili nedostatka u njihovom sadržaju. Lucas Intetrade d.o.o. zadržava pravo izmjene sadržaja na web stranicama.


Neke od fotografije na Internet trgovini Lucas Intertrade d.o.o. su samo ilustrativne prirode.

Uvjeti kupnje
Postupak, te uvjeti kupnje/prodaje robe putem Internet trgovine Lucas Intertrade d.o.o. definirani su sljedećim parametrima: registracija kupca, narudžba, plaćanje, dostava, te povrat/reklamacija robe.

Kupcem/članom se smatra svaka pravna i fizička osoba koja putem web aplikacije naruči barem jedan proizvod, popuni tražene podatke (registrira se) i pošalje nam ih.
Kupac/član ima pravo na raskid ugovora u roku od 7 dana.

Prodavatelj naručene robe Lucas Intertrade d.o.o., Ilica 89, 10000 Zagreb , OIB: 33721019028 se obvezuje isporučiti sve proizvode iz ponude, koje u trenutku narudžbe ima na zalihi.

Sve cijene su izražene u kunama i sadrže PDV.

 

Registracija
Kod prve narudžbe neophodno je obaviti registraciju na internet stranici Lucas Intertrade d.o.o. Ukoliko slijedite upute i pravilno popunite  tražene podatke potvrda o uspješnom registriranju će se evidentirati kroz primitak e-maila s Vašim korisničkim podacima.

Preporučujemo da pohranite korisničke podatake kako ne bi bili dostupni trećim osobama.

S dobivenim podacima postajete registrirani korisnik koji može kupovati u Interent trgovini Lucas Intertrade d.o.o., primati novosti, te koristiti sve usluge koje pruža naša Interent trgovina.


Naručivanje robe
Proizvodi se mogu naručivati 24 sata na dan, 7 dana u tjednu. Naručivanje se obavlja elektronskim putem popunjavanjem elektronskog obrasca u Internet trgovini Lucas Intertrade d.o.o.

Proizvod se smatra naručenom kada kupac prođe cijeli proces narudžbe. Na mail, kojim ste se registrirali kao kupac, dobiti ćete potvrdu da je narudžba zaprimljena od strane Lucas Intertrade d.o.o.

Prodavatelj se obvezuje isporučiti sve naručene proizvode koje u trenutku zaprimanja narudžbe ima na zalihi. Ukoliko nije u mogućnosti isporučiti bilo koji od naručenih proizvoda, kontaktirati će kupca telefonom ili e-mailom po pitanju zamjenskog proizvoda ili otkazivanja narudžbe odabranog proizvoda. Ostali naručeni proizvodi će biti isporučeni.


Plaćanje robe
Nakon primljenog maila (potvrde da je narudžba zaprimljena), dobit ćete još jedan mail sa zvaničnom ponudom, na kojoj će biti naznačen točan iznos za plaćanje (sa eventualnim troškovima dostave) i rokom isporuke. 

Kupac naručene proizvode može platiti Prodavatelju preko transakcijskog računa (općom uplatnicom ili virmanom, plaćanje nije moguće obaviti gotovinom, karticama ili otkupninom).

Uplatu izvršiti isključivo prema podacima na ponudi (koju šaljemo po primitku narudžbe), a roba će biti otpremljena na Vašu adresu po primitku uplate.

 

Otprema robe
Naručena roba biti će složena na način da se uobičajenom manipulacijom u transportu ne može oštetiti. Kupac je dužan prilikom preuzimanja naručene robe provjeriti eventualna oštećenja i u slučaju eventualne reklamacije javiti se u roku od 48 sati od zaprimanja pošiljke.

Pošiljka se otprema isti dan isporučuje po primitku uplate.

Pravo na reklamaciju korisnik stječe ako roba nije isporučena u skladu s poslanom narudžbom, robi prošao rok upotrebe ili u slučaju kada je došlo do oštećenja prilikom isporuke.

 

Dostava robe
Proizvode dostavljamo putem Hrvatske pošte - HP Ekspresa ili putem dostavnog servisa tvrtke Trast Logistika d.o.o. , a isporuku možete očekivati u roku od 48 h od primitka uplate ili potvrde narudžbe (ovisno o načinu plaćanja), a maksimum u roku 4 radna dan.

Sve narudžbe zaprimljene radnim danom do 12 sati obrađujemo isti dan. Narudžbe zaprimljene radnim danom iza 12 sati šaljemo slijedeći radni dan. Narudžbe zaprimljene petkom iza 12 sati otpremamo u ponedjeljak.

Svaku pošiljku primatelj mora ovjeriti potpisom na dostavnoj listi po njenom primitku. Sukladno odredbama Zakona o obveznim odnosima, ovjerom dostavne liste od strane primatelja smatra se da je pošiljka uručena u neoštećenom stanju i nakon toga je prijevoznik oslobođen od bilo kakve naknadne odgovornosti.

Trošak dostave ovisi o ukupnom iznosu kupljene robe i obračunava se na slijedeći način:

•    do 300 kuna                    35 kuna
•    do 500 kuna                    25 kuna
•    iznad 500 kuna               besplatno  
    
Nema minimalne vrijednosti narudžbe.


Izjava o zaštiti i prikupljanju osobnih podataka i njihovom korištenju
Internet trgovina Lucas Intertrade d.o.o. obvezuje se da će čuvati osobne podatke i privatnost svih svojih kupaca.

Vaše osobne podatke, koje dajete dobrovoljno, pohranit ćemo u našoj evidencijskoj bazi kupaca. Vaše podatke prikupljamo i koristimo u svrhu obrade narudžbe,  slanja promotivnih materijala te za unapređenje odnosa s kupcima, Prilikom registracije kupca dajete Vašu suglasnost za obradu Vaših podataka u naprijed navedene svrhe.

Lucas Intertrade d.o.o se obavezuje pružati zaštitu osobnim podacima kupaca, na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza; informira kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito daje kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici Lucas Intertrade d.o.o. i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.
 

Copyright 2011Lucas Intertrade d.o.o.

Site mapIzrada web stranica Virtus Dizajn