Lucas Intertrade

NONI Lucas Bio sok

Cijena: 368.80 Kn
Količina:
Cijena na akciji: 0.00 Kn
Cijena s popustom za članove: 335.00 Kn

OPIS:

NONI biljka


NONI (lat. Morinda citrifolia) je biljka iz obitelji Rubiaceae, koja raste u obliku grmolikog drveta, visine od 3  do 10 metara. Noni biljka raste u tropskim područjima – od jugoistočne Azije i Australije, preko otoka Tihog oceana do središnje i južne Amerike, pa do Afrike i Madagaskara. Vrlo je otporna na sušu, kao i na slana staništa. Ima velike, tamnozelene listove, cvate i donosi plodove koji sazrijevaju tijekom cijele godine (12 berbi godišnje). Nezreli plodovi su zelene boje, a kad su potpuno zreli postaju bijelo-žućkasti, veličine 7-12 cm i intenzivnog su mirisa i okusa. Svaki plod ima preko 150 sjemenki, koje su tamno crvene boje (zbog kojih sok i ima takvu boju). Plodovi, listovi i korijenje noni biljke se u tradicionalnoj primjeni koriste više od dva tisućljeća protiv bolova, za bolju probavu, kod problema sa kožom, kosom, noktima i za brže zacjeljivanja rana.
Noni plod sadrži veliki broj hranljivih tvari, neke od njih su: vitamini i minerali (C, B1, B2, B3, B6, E; natrij, kalij, željezo, mangan, magnezij, …); 18 aminokiselina; terpeni; polisaharidi; antrakinoni; skopoletin.

 

NONI LUCAS Bio sok


Vrhunska kvaliteta
NONI Lucas sok je 100% čisti izvorni sok, bez dodane vode, drugih sokova, bez dodanog šećera i konzervansa. Visoka kvaliteta soka postignuta je jedinstvenim načinom proizvodnje, kojim su enzimi i hranjivi sastojci iz ploda sačuvani na najbolji mogući način.

Optimalni uvjeti
Izuzetno tlo, bogato mineralima, daje dodatne hranjive sastojke. Plodovi sazrijevaju tijekom cijele godine, u  prirodnoj i zdravoj okolini, koja čini poseban ekosustav. Ukoliko se prerano ubere, plod neće sadržavati  količinu vitalnih hranjivih tvari i enzima (mnogi proizvođači beru poluzrele plodove koji u hladnjačama, uz put, dozrijevaju). Za dobivanje NONI Lucas soka koriste se isključivo zreli i kvalitetni plodovi, što ga čini jedinstvenim na tržištu.

Certificirani način proizvodnje
Ovaj visokovrijedni Noni sok proizveden je iz plodova divlje rastućeg drveta. NONI Lucas  sok je od samog sazrijevanja do punjenja u boce pod strogim nadzorom ispunjavanja bioloških i ekoloških standarda, tako da je proizvođač apsolutno siguran u kvalitetu proizvoda.

NONI Lucas je u EU certificiran kao BIO-proizvod.

Bez dodane vode ✓

Bez dodanog šećera ✓

Bez konzervansa ✓

Samo zreli plodovi ✓

U skladu sa ekosustavom zemlje podrijetla ✓

 

Copyright 2011Lucas Intertrade d.o.o.

Site mapIzrada web stranica Virtus Dizajn