A.Z.
Nakon 6 mjeseci konzumiranja Coral Complex-a više nemam bubrežni kamenac, izbočine na kostima me više ne muče, hiperkacijemije više nema i gustoća kostiju se znatno poboljšala! Nizmjerno sam Vam zahvalna!
K.E.
Trenutno uzimam Coral Complex kako bi zadovoljio svoje potrebe za kalcijem i ostalim mineralima. Doista pomaže mojim potrebama i briše bol nastalu vježbanjem.
H.V.
Hvala vam na odličnom proizvodu. Moj je pH bio 5 te su moji ukočeni zglobovi i bolni mišići znatno smanjili moje kretanje.

Otkad uzimam Coral Complex s vitaminom D u kombinaciji, moj je pH normalan te je moja mobilnost povećana. Kao bonus, doktor mi je rekao da je moja prostata normalne veličine.
B.J.
Imam skoro 63 godine i u mirovini sam. U zadnja 3 mjeseca, nemam nikakvu bol u leđima, niti bol u nogama kad sam izložen većem naporu.

Coral Complex je odličan. Ne mogu bez njega.
E.S.
Coral Complex koristim skoro 3 mjeseca. Prije korištenja Coral Complex-a, osjećao sam se lijeno i nemotivirano, ali otkad ga koristim osjećam se motivirano i energično.

Stvarno uživam u Coral Complex-u, te namjeravam nagovoriti svoju obitelj da ga svi počnu koristiti.
S.P.
Otkada smo žena i ja počeli koristiti Coral Complex spavamo bolje, imamo manje glavobolja i imamo više energije. Budimo se odmorni čak i kada kratko spavamo!