M.F.
„Imam 86 godina i osjećam se kao nova, jer mi se stolica osjetno poboljšala.  Još jednom hvala.“
J.H.
"Prije uzimanja Lepicola bojao sam se otputovati za praznike, pa čak i preko vikenda. Prijatelj mi je preporučio Lepicol, pa se od tada osjećam tako zdravo i spremno.

Mogu činiti što god hoću, kada god hoću."
A.J.
"Nakon rođenja djece, mnogo sam godina patila od lijenosti crijeva. Moj suprug je kupio vaš proizvod Lepicol. Odlučila sam ga iskušati ne bi li mi pomogao.

Kakav izvanredan proizvod, a i potpuno prirodan. Hvala vam!"
K.B.
"Otišao sam u svoju ljekarnu i kupio Lepicol. Unutar 48 sati "normalno" sam otišao na WC, kruljenje u trbuhu je prestalo.

"Čudo u kutiji" – nikada više neću biti bez njega. Zauvijek zahvalan."
M.J.
"Prije nekoliko mjeseci sam primijetila oglas o vašem proizvodu Lepicol. Uvijek se rukovodim načelom da sve treba jednom isprobati, jer može se dogoditi da uspije.

Mogu samo reći koliko mi je drago što sam tako učinila! Poboljšanje je izvanredno i više ne moram stalno misliti na to da budem „blizu WC-a“ kada nisam kod kuće. Hvala vam na sjajnom proizvodu.“
M.R.
"Pišem vam da bih vam rekla kako je vaš proizvod dobar. Ne mogu ga dovoljno nahvaliti. Vidjela sam oglas za vaš proizvod i kupila ga.

Moje su se funkcije posve vratile na normalu. Zato vam zahvaljujem što ste na tržište stavili proizvod koji čini više no što obećava. Također mi se popravilo i opće zdravlje."
D.N.
"Uzimao sam vaš Lepicol proteklih 10 tjedana, pa sam mogao putovati bez onoliko tjeskobe kao ranije."
R.M.
"Htio bih vam skrenuti pažnju na svoje zadovoljstvo otkrićem Lepicola. Imam 58 godina. Nakon što sam vidio oglas za vaš proizvod, odlučio sam ga iskušati. Nadao sam se da će mi pomoći iščistiti sustav.

Nisam se razočarao i više sam nego zadovoljan, nakon tri mjeseca stvari izgledaju jako dobro. Nastavite s distribucijom ovog sjajnog artikla, molim vas.“
D.M.
"Pišem vam da vam kažem kako sam oduševljena vašim izvanrednim proizvodom. Odlučila sam isprobati Lepicol.

Osjećam se toliko bolje, a dobila sam i lijepi ravni trbuh u dobi od čak 76 godina! Hvala vam još jedanput za pažnju i strpljenje na telefonu.

Vaš sam proizvod već preporučila i nastavit ću to činiti.“