Ž.N.
Imam srčanu aritmiju. Prije korištenja LUCAS NONI soka jako sam se brzo umarao, nisam mogao otići u trgovinu, a da se putem nisam odmarao čekajući da mi srce prestane ubrzano kucati.

Prijatelji koji su pili LUCAS NONI preporučili su ga i meni. Otkako ga pijem bez problema obavljam razne poslove i krećem se bez većih problema. Zahvaljujući LUCAS NONI soku ponovo imam normalan život.
M.V.
Prošle godine, sa dolaskom proljeća se počela javljati moja alergija na pelud. Koristio sam razne pumpice i tablete, sa kojima sam alergiju donekle držao pod kontrolom. LUCAS NONI sam počeo piti kada je alergija uznapredovala. Nakon par dana sve se smirilo i nisam više morao koristiti lijekove.

Ove godine koristim samo LUCAS NONI i zahvaljujući njemu nemam nikakvih problema s alergijom, ujedno osjećam da imam više energije i da se brzo ne umaram.
Š.M.
Doživjela sam moždani udar, posljedice kojeg su bile gubitak pamćenja, oduzetost lijeve ruke, i nisam mogla hodati. Kćer mi je nabavila LUCAS NONI sok i počela sam ga koristiti čim su me otpustili iz bolnice. U početku sam pila oko 2 dl dnevno, te nastavila sa 0,6 dl ujutro i 0,3 dl navečer. Vrlo brzo sam se počela oporavljati.

Za otprilike mjesec dana vratilo mi se pamćenje, a ruka se potpuno oporavila nakon tri mjeseca. S hodanjem je išlo malo sporije, ali uz LUCAS NONI i upornost moj se organizam potpuno oporavio od udara.
F.T.
Zadnje 4 godine imala sam problema sa spavanjem i povišenim tlakom. Bez obzira koliko umorno bila i u koliko sati lijegala budila sam se točno u 5.00 ujutro.

Za NONI sam čula od susjede kojoj je pomogao kod loše probave i povišenog tlaka, te ga i sama počinjem uzimati. Nakon 3 mjeseca tlak se vratio u normalu, a ja spavam 8 sati, ponekad kada sam jako umorna i duže.
K.S.
Prije 10 godina operirala sam kralježnicu. Jedno vrijeme mi je bilo dobro, a onda su se počeli javljati strašni bolovi u kralježnici i koljenima. Uz to povremeno su me mučile i alergije.

LUCAS NONI sam počela piti prije godinu dana. Bolovi su gotovo nestali, a alergije uopće nemam.
H.V.
Studiram medicinu, imao sam privatnih problema i pao sam u depresiju. Prestao sam učiti, a zbog liječničke dijagnoze o psihičkoj nestabilnosti oslobođen sam služenja vojnog roka.

Moja majka nabavlja NONI sok i počinjem ga konzumirati. Nakon 4 boce ponovno se počinjem interesirati za faks, položio sam nekoliko ispita...
D.K.
... Psorijaza je nestala nakon 4 mjeseca korištenja soka (oralna i vanjska primjena). Danas su mi ruke potpuno čiste, imunitet se povećao! Zahvaljujući Lucas NONI soku nemam više nikakvih zdravstvenih tegoba.
M.S.
Ja sam potpuno zdrav, sportaš. Za LUCAS NONI sam čuo od prijatelja koji su ga koristili preventivno ili zbog raznih zdravstvenih problema. Osim što im je bilo bolje, primijetili su i da su izdržljiviji, odnosno da se manje umaraju kod različitih napora.

Pijem ga preventivno već 4 mjeseca, 1-2 litre mjesečno i osjećam se izvrsno. Na treninzima imam više energije, manje se umaram i dajem puno bolje rezultate. Moj trener je oduševljen, LUCAS NONI sam preporučio njemu i cijeloj ekipi!